Nuffnang Adds

Thursday, December 23, 2010

Ye..Eton pon ade orang kacau . . !

Cter neh besh gune 'aku' tuk kata ganti diri..barulah berapi!! Raauurrr! (n_n)

Bunyi macam agak2 suspen x tajuk kat atas tu? Haa..tu yang aku nak cter tu.. Pernah x korang kena kacau? Haa.. bukan kacau apa.. kena kacau dengan panggilan telipon dari orang yg kita xkenal.. Bukan setakat pukul 3-4 petang tapi 3-4 pagi pon ade!

Ish..ish..ish..klau aku xde kesabaran la kan.. Dah lama aku baling tepon neh dalam sungai.. Baru la buaya sume kua! (n_n)

Kisah aku kena kacau ngan mamat misteri yg selalu kol aku xkira masa tempat dan keadaan neh dah lama dah jadi. Kalau nak ikutkan..since aku amek SPM lagi la kan.

Mamat neh akan kol henpon aku pastu dye bukan nak cakap ke pe.. Tapi dye akan buat 1 bunyi yang aku pon xtau la bunyi pe.. Nak describe ngan perkataan pon aku xreti.. But i tell u it's not a pleasant sound at all!

Dah lah nombor henpon mamat tu private! Adoi la.. Bengang btul la.. Kalau x.. dah lama dah aku tulis nombor henpon mamat tu kat tandas-tandas awam. Biar dye rasa plak camne idup neh kalau asek kena kacau je ngan strangers.

Harap-harap mamat tu hentikan lah perbuatan x bermoral kau tu ye. Jangan la menyusahkan orang laen. Nanti kena batang idung kau snirik baru ko tau langit tu tinggi ke rendah!

Dan mengambil beberapa nasihat dari orang-orang yg tau pasal hal neh.. Mereka mencadangkan aku supaya buat report polis. Tapi xpe..kita tengok dulu pe jadi nanti. Kalau makin lama makin teruk.. xde pilihan laen la gamaknya ye..

Jadi..nasihat aku tuk korang kat lua sane.. Hati-hati la kalau nak bagi nombor phone peribadi korang kat sape2 ye.. And korang pon jangan la bagi nombor fon kawan2 korang sesuka ati je kat orang laen tanpa mintak kebenaran tuan punya nombor tu dulu walaupon yg mintak tu kawan baek korang snirik.. At lis bagitau kat tuan punya nombor tu yg korang bagi nombor dye kat si polan bin / bt si polan . . Supaya kejadian macam yg kena kat aku neh xjadi makin teruk lagi ~

Mencegah lebih baek dari mengubati!

Jangan sampai camneh!


p/s: Ahha! Kalau mamat misteri tu kacau aku lagi.. Kita post nombor fon dye la kat cneh.. Nanti korang semua tolong kacau dye ek.. (berjaya dapat nombor fon misteri tu) Harhar . .


Till then semua..
(n_n)
T8 care!

2 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

ade die hard fan la ! ok la tu , bru cam artist . haha

EtOn MeOn said...

haha.. hai pengemis dunia! No..no.. it's not ok la camtu.. kalau dapat duit xpe gak.. haha.. nway tx 4 ur reading!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...