Nuffnang Adds

Tuesday, December 21, 2010

Nama Klasik . .

(Kata ganti diri yang digunakan untuk post ini adalah kata ganti diri pertama yang berbunyi 'aku' ) (n_n)

Kenape guna 'Eton Meon' sebagai username? Kenape x gune name sebenar? Kenape blog neh name Cerita Hati Eton? Tu maybe soalan2 yang akan d tanya oleh dearest dearest aku la kan kalau diorang follow blog aku neh (harap2 follow la.. hehe)..

Well..tuk menjawab soklan soklan tu b4 ia di tanya.. (sixth sense aku cakap memang orang akan tanya) aku nak cter la sedikit sebanyak knape aku gune name tu n bukan name sbenar aku..

Frankly speaking..when aku was going to create dis blog.. aku thought aku xmo gune name sbenar sbb xmo orang kenal aku (obviously..wut else is da reason kan?) tapi bler d pikir2 kan balik.. orang yg ikut blog aku neh mesti la around orang2 yg dah kenal aku.. well..maybe akan ade orang baru yg follow yg bukan dari golongan orang2 yang aku kenal tapi kebanyakan nye aku rase mesti la dari kawan2 aku sendiri kan (ayat semakin berbelit belit) stooopp b4 orang yg tengah baca post neh meradang n keluar dari blog neh sebab aku punye ayat macam agak2 keling la kan!! Haha.. Kita ke topik asal . .

Satu lagi sebab knape aku gune name Eton Meon adalah kerana name tu adalah name gelaran yg di beri tuk aku oleh kengkawan aku yg punye name klasik masing masing.. contoh nye Joyah, Kiah, Meknab, Bedah, Meknon n Lijah.. Haha.. n Meon tu adalah idea bingkisan daripada aku n sorang membe aku yg same-same penat memerah otak mencari name2 pasangan klasik jugak untuk melengkapkan name2 gelaran klasik ktorang.. amacam? Budak2 zaman sekarang neh sape kate xde nilai sentimental? bukan setakat nilai sentimental je.. yang mental pon berlambak2 la akak oii!!

So.. aku rase tuk memberi pengiktirafan la kan kat nama2 klasik yg aku dapat n reka neh.. aku dengan bangganye menamakan blog aku neh ngan name Cerita Hati Eton.. tapi sorry la Meon.. nama u xboleh nak masukkan la.. ini bukan harta sepencarian.. tapi harta persendirian.. (n_n)

Kepada sesape yg de name klasik cam aku neh no hard feeling k.. aku wat neh bukan tuk memerli sesape pon.. klau ade yg sama.. tu hanya kebetulan.. n tuk perhatian korang sekali lagi.. Aku xde pertalian darah pon ngan mana2 insan yg bernama Eton atau Meon ye.. tq!

Till then.. macam biase la.. ayat penutup post aku..
t8 care!!
(n_n)




Classic enough???

2 comments:

Tiya Nea said...

you mcm tau tau jek I nak tanya nape nama eton.
hee~

kuat betul sixth sense you ni.
=)

EtOn MeOn said...

haha..klau ade tab like.. i dah like dah u punye komen neh..

hehe..

mesti la.. i noe ur heart..
ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...