Nuffnang Adds

Thursday, June 2, 2011

Tab tekan cepat2!!

Ikut tajuk kat atas neh so i kena tulis post neh ngan cepat2 gak.. Ye..tab tekan cepat2 tu bermaksud tab yang dah di bookmark kan di bahagian atas web browser i..
Secara cepat nye i nak gtau yg tab2 itu adalah seperti berikut:

1. Blogspot - Tempat blogger2 membuat blog (daa??)

2. ♥ A.m.A.s.O.m.E ♥ - Blog aku.. hehe (Promote2)

3. Hanis Zalikha - Blog Hanis Zalikha yg aku suuukkkaaaaa sangat baca sbb penulisan nye yg Gemuk (berisi)

4. Maria Elena - Blog Maria Elena..vlogger kaum hawa yg pertama aku suka tgk.. Blog nye pon besshhh!

5. Kedai Kraf Fara - Blog tuan kedai yg wat bantal and pencil case yg sangat ccuuummeeelll!!

6. Hana Tajima Simpson - Website Hana Tajima tuan punya Maysaa London.. love her style! Lagi2 gaya selendang nye yg sgt3 cooollll!! (sambil menari2 pegang selendang)

7. Sorority Life Gift Compilation - well..enough said la kan dgn tajuk tu?? Antara penyumbang level sorority life i yg naek mendadak.. (Hahaha - gaya gelak orang jahat)

8. Islamic Wise Words - Suka ambik phrase kat sini utk di paste kan kat status fb.. (Now my friends will know where did i get all da good stuff to post.. Grrrrrrr )

9. Nuffnang - Da coolest website for ads in blogs.. (Tempat i sign up nak tawarkan my blog jadi tempat pengiklanan.. Tehehe )


Manakala tab yg tersedia di thumbnails di tengah2 web browser i pulak :

1. Facebook - Obviously la kan..
2. Google - Nak cari maklumat senang.. (Contoh : maksud mimpi berkentut .. Teett.. Teett..)
3. Youtube - Ahaaa! Tempat i search vlogger, maharaja lawak etc.. Muahaha !

These tabs tend to change.. According to me.. weeeeee~


1 comment:

ciK aYuuu said...

toink..toink...toinkk..ikut kite gak yer..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...