Nuffnang Adds

Monday, August 29, 2011

Menu Raya 2011

Hari ini adalah hari kedua last kita berpuasa. Bukan bermakna kita gembira Ramadhan telah berlalu tapi kita bergembira di Hari Raya Aidilfitri ini adalah kerana kita gembira kerana telah melalui satu bulan yang penuh rahmat dan berkat serta yakin telah mendapat keampunan dari Allah s.w.t.


Semoga bertemu lagi Ramadhan.. tsk tsk..


Okay..walaupon hati tengah bersedih sbb nak berpisah ngan ramadhan tapi hati jugak tetap gumbira bagai sebab nak sambut Aidilfitri yg memang i suka sbb dapat berkumpul ramai-ramai seisi kuarga sanak saudara jauh dekat duduk rapat-rapat..eh?


Satu lagi i suka sebab nak buat rumah terbukak bukan bukak pintu rumah x tutup-tutup bagi pencurik masuk tapi buat makan-makan nyum-nyum untuk saudara-saudara dan kawan-kawan semua.


Mama dah lama tanya and suruh siapkan menu puasa dan raya tapi anak xdengar kata so menu puasa terus terbengkalai cuma siap menu raya bagai. Memang sesuai i yang buat menu raya ni sbb nak tolong ketung ketang dan merasa di dapur adalah diri ini jugak jadi pilihan menu mestilah sedap-sedap sahaja *berangan chef


Jadi..taadaaa! menu raya 2011 kami gitu~


3 atas i yg buat 4 bawah mama

Tapi kan tapi kan tapi kan bila review balik menu ni ade yang kena cancel sebab xcukup bahan sob sob sob..

So kita tunggu jelah menu apa sebenarnya yg bakal ada time rumah terbukak nanti yerp?

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir Batin!!

6 comments:

Sarah Khan said...

wahhhh byknyew yang ada cheese. suke!!!! ;)

btw selamat hari raya!

Anis Sofia said...

hai sarah! yup yup..mmg sgt byk cheese.. makanan bukan utk org diet la ni.. hehe.. nway slamat hari raya jugak!!

EYRA RIZAL said...

SENARAI JADUAL MAKEUP CLASS SEPTEMBER 2011!!!

ISNIN: BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS RM350/PERSON
SELASA & RABU: BASIC CLASS RM150/PERSON
KHAMIS & JUMAAT: EYESHADOW CLASS RM55/PERSON.

CLICK LINK UTK TIMING KELAS YE.
http://www.eyrarizal.com/makeup-class.php

Sekamar Rindu said...

selamat hari raya buat awak..


* folo ur blog

Anis Sofia said...
This comment has been removed by the author.
Anis Sofia said...

hai sekamar rindu.. tq! i've folo ur blog too.. selamat hari raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...