Nuffnang Adds

Thursday, August 25, 2011

Anak buah

Okay..anak buah bukan bermaksud anak kepada buah-buahan yg terjual di gerai buah tepi jalan yang petang-petang orang balik opis singgah beli buat diet.


Anak buah bermaksud anak saudara atau anak kepada abang, kakak atau adik yang panggil kita makcik pakcik atau maklang paklang . In my case my niece panggil i cik muda. Uuuuu..yes..i memang akan selalu muda sebab sampai tua kerepot pon anak sedara i tetap akan panggil i Cik Muda.. Cik tua?? No no no !


Setakat ni Alhamdulillah i dah ada sorang anak sedara .. *tulis dgn muka jeles tengok membe2 yg dah berderet berduyun anak sedara aku baru sorang ..  Dan alhamdulillah sangat2 sebab anak sedara i ni tersangat lah cumell macam mak sedara dia kan *tiba-tiba


U xcaye? Jom usha pitcha anak sedara i yg i panggil Baby Licha ni.. well..naseb ko lah Licha dapat mak sedara suka cipta2 nama segala ni.. Hewhew..


Yang penting i sayang u lebey maa!! *sambil kira duit raya nak bagi .. singgit..dua hinggit.. tiga hinggit.. cukup la ni.. dak2 kecik xley pegang duit banyak2 nanti mak ayah dia yg amek.. kihkih


rase nak cubit2 x?


Rasa nak cubit cubit cubit kan? :)






Tips berguna hari ini : Suruhlah anak sedara u oll panggil gelaran yg awek2 muda sket so that dah tua pon panggilan tu still meletop boomboombam gitu!!


p/s : i mish u my little Licha~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...