Nuffnang Adds

Friday, August 5, 2011

Penonton tu saya lah!! (bicara selebriti HAI)

Kehkeh.. bila dapat peluang tuk tanya soklan kat panel2 jemputan Bicara Selebriti .. Apalagi.. Jangan lepaskan peluang anis!! Bila lagi ko nak cakap ngan dowang semua ni.. Hew hew..


So dengan rasa gementar.. tangan terketar-ketar.. lutut cam xnak support je berat badan belon ni tuk bangun berjalan ke mike yg terletak berdekatan ngn tmpat duduk tu.. (nape la tempat aku duduk ni dekat sgt ngan mike.. *pura2 mengeluh) aku pon pegi la mengutarakan soklan..


Artikel lam Harian Metro


Soklan nya berbunyi begini :


Assalamualaikum .. Saya Anis Sofia dari Kota Bharu Kelantan. Saya ingin bertanyakan kepada Kak Wardina dan Abg Sham Kamikaze .. Dimanakah anda berdua mencari kekuatan untuk membuat transformasi diri dan bagaimana anda istiqamah dgn perubahan itu..


Dan ini soalan dari ibu saya.. Dia mintak abg sham kongsikan pengalaman bertemu dgn Imam Satu Masjidil Haram.. sehingga abg sham boleh berubah sedemikian rupa . terima kasih. *suara terketar-ketar cam jumpa polis.


*muka merah kaki longgar mata tunduk cari tempat duduk


Bila bonbon da duduk atas kerusi.. Fuuhhh.. beb..aku pg cakap kat mike td.. kat mike!! beratus mata tengok.. xkira mata panel2 tu lagi.. terbaek la!! Haha..


So..panel2 tu pon jawab la soklan yg telah dikumpulkan dari penonton tadi..


Tup tup sehari lepas tu.. my mama pon baca la sok kabar metro kan.. Jumpa artikel sal Bicara Selebriti HAI ni.. nak dijadikan citer yg lagi besh.. Artikel tu menyebut tentang jawapan Kak Wardina dan Abg Sham kpd soklan aku malam tu.. 


Hewhew.. okay..tipu la kalau hidung ni xkembang kempis okay ?



jawab soklan penonton.. hewhew.. i la tu!





2 comments:

diana said...

heheh...
kenapa tak bgitau kamu blogger???
boleh akak pun tumpang bangga sama..
heheh

EtOn MeOn said...

hehe..tq kak diana.. sila lah lawat blog saya lagi.. tq! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...