Nuffnang Adds

Thursday, October 6, 2011

Hamboih hamboih hamboih lama x update blog ni.. Orang raya sebulan engko raya sampai berapa bulan mek oii?  Sakan nye beraya x hengat donia ya sampai x terupdate blog kesanyangan muah muah ni..


Kiki.. alaaaaa... bukan i xnak update blog ni la pembaca-pembaca & tukang-tukang stalker semua (bajet diri ni artis de orang nak stalk-stalk giteeww) tapi i busy bersama kekangan masa and idea..


Ok..tipu la.. idea tu memang mencurah-curah macam iklan koko kranch melimpah-ruah di ladang gandum haa camtu jugak la idea yg datang singgah lam minda i ni.. Tapi nama lagi singgah kan so lepas idea yg besh-besh tu singgah dia pon terbang la pegi meninggalkan minda i ni tadi so kembali la xde idea .. T.T


So..InsyaAllah jika ada kelapangan esok lusa saya akan try update ruangan ni dgn cerita-cerita yg bukan hanya sekadar contengan tapi kalau boleh menjadi peneman para pembaca semua.. (ok..sekali lagi bajet diri ni blogger termasyur klik klik paparrazi amek gambar)


Till then.. t8 care u olls!

1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

PERHATIAN SEMUA!!!
ADA LAGI BEBERAPA TEMPAT KOSONG UTK GROOMING CLASS!!! TARIKH LAST UTK DAFTAR DAN SETTLE KAN DEPOSIT 18/10 NI YE!!! TAPI IF SEAT DAH PENUH, KITA TUTUP PENDAFTARAN! SIAPA CEPAT DAPAT!!

JOM BELAJAR MAKEUP,CARA PENJANGAAN WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN SET PUTRAYANA, GAYA PENAMPILAN WANITA BERTUDUNG/FREE HAIR. PEMAKAIAN AKSESORI DAN BANYAAAAK LAGI AKTIVITI YANG AKAN DIJALANKAN!!

**goodies,lunch, certificate akan disediakan
**brg2 makeup, skincare juga ada utk dijual! bwk duit extra ye!

TARIKH: 29/10/2011
TEMPAT: SHAH ALAM (alamat akan diberikan kemudian)
FEES: (NORMAL) RM85 ; (STUDENT) RM55 ONLY **with student id card

CARA DAFTAR:
SMS KE 016-2128740

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...