Nuffnang Adds

Saturday, May 14, 2011

Friends are for ever . .

Tsk tsk tsk .. jap jap.. nak sapu airmata neh.. waaaaaa... setelah 3 tahun lama nye daku bersama-sama kowang.. tanggal 1 Jun 2011 aritu adalah tarikh terakhir aku jumpe kowang..
Sedeyh nye.. Ntah celah bler la kita nak jumpe lak ek.. Tah-tah time kowang kawen je aku ley jumpe kowang..

time tu kita bley la kita wat reunion besar-besaran.. Jumpa member2 ketat yg dulu g kuliah sama-sama..
sampai orang pon naek muak tengok kita asyek berkepit je.. haha.. kelakar btul la..
We've been like through ups and downs together.. Having to face 'reality shit' that are.. frankly speaking memang bullshit sgt.. haha.. kita se'geng' kena macam-macam la time kita bersama-sama kan..

daripada hal gado-gado sesama sendiri sampai la hal gado ngan pihak luar.. yg memang bler d pikirkan nak tergelak guling-guling pon ade.. nak bagi terajang pon ade kat semua-semua yg berani cari pasal ngan kita dulu..

Sakit hati.. sakit hati.. tapi nak buat camne.. Itulah lumrah dunia.. Keadilan??? Is there any such thing in this world? Huh! Ingat nak cari wikipedia pe maksud 'Justice' pastu link kat word kat sebelah neh tapi rasa macam buang masa je lah.. People just dun give it a damn anymo.. aint dat true fellas??

Yelah..setelah berpeluh-lepuh di tempat aku study dulu.. selama 3 tahun mengenal dunia sebenar di alam study time universiti.. Melalui moment-moment terindah and terburuk bersama member-member ketat and member-member x berapa nak ketat.. Di situ lah aku mengenali dunia.. 
(Eceh ceh ceh.. Ayat nak best je kan??)

Herm..kalau nak cerita kat blog neh..alamat nye memang berduyun-duyun la entry kena post.. Xlaarat eden nak menulisnye haa.. Jap g jadi cramp jari lak xpasal-pasal..

Pe-pe pon.. Aku nak cakap kat sini yang walaupon masing-masing ade perangai yg kadang-kadang rasa cam nak bagi flying kick je sorang-sorang.. Tapi korang tetap da best 'member' i've ever met..
There's so much of da sweetest memories and the bad memories between us but i will always treasure both..
Coz that both memories are what i hold on to remember u guys..
Always.. and forever.. ♥

My lots of Love to Cima, Dayah, Azia, Wanis, Ecah n Fiza..
U guys rrooocckkk!!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...