Nuffnang Adds

Sunday, January 8, 2012

Time demam saya minum ini :

*Cough cough *sniff sniff *cough cough *saje mintak simpati time demam sesema ni lah tiba-tiba rajin nak post entry lam blog ni .. hewhew

Utk x memanjangkan cter and laptop ni pon xsuka i duk bersin-bersin depan dia so i nak kongsi ngan u olls apa yg i minum time i demam *temperature naek sket da merengek-rengek cakap demam terus nak manja-manja xley nak buat house chores la itu la ini la *wink

1. 100 plus
    Ini minuman adalah inovasi. Time i belajar sains dulu pasal cell ingat lagi cikgu bio *Hai Cikgu..pekabar?
    Sihat? :)  ajar i yg cell ni bleh jadi hypo, hyper and isotonik. Yang paling i ingat ofkos la isotonik sebab tu
    adalah balanced cell yg cukup air dan x terlebih air. :)

google punya jasa :)

2. Warm / Hot Honey Lemon drink
    Aaaahhhh~ need i say more?? Lepas minum ni memang akan rasa seperti diri dah x demam dan macam 
    badan diurut-urut macam kat spa *padahal paksa adik suruh urut kalau x xdapat henpon balik .. kiki
    Lepas minum terus terjun atas katil badan mengerekot dalam selimut pasang kipas paling slow kunci alarm 
    pukul 6.30 then papai semua i nak jumpa mimpi.. :)






5 comments:

Miera Aziz said...

Nice! Kalau demam mesti mama suruh minum 100 Plus! :DD Get well soon dear.

aminkamat said...

haiyaaaa~
ni bapak pnya ajaran la~

Anis Sofia said...

haha.. kaann miera? sambil minum 100plus smbil mkn k ep si.. hehe..kompem dmm xde twos.. tq dear!! :)

Anis Sofia said...

mne de bapak.. kak long yg aja bapak laa.. :)

~Filzati Zulkepli~ said...

honey lemon tu sedap! >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...